Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (121x)
9. 7. 2014
Zapečený patison a hokkaido
Zapečený patison a hokkaido


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (121x)

Rychlé bezmasé jídlo ze zeleniny potěší nejen vegetariány, ale také pomůže rychle zpracovat úrodu ze zahrádky nebo úlovky z farmářského trhu. Patisony a dýně jsou jako stvořené pro zapékání a pokud k nim přidáte rajčata a kupu bylinek, rázem máte hotovou rychlou večeři z jednoho pekáče.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 219.75 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 15.5 g
  • Tuky 12.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: radkamartinkova

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(121 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet