Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)
2. 5. 2022
Základní zelená polévka
Apetit
Základní zelená polévka
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)

„Díky opečení základu do polévky – brambor a cibule – bude mít polévka chuť, i když nepoužijete vývar,“ radí Juliana Fischerová (Maškrtnica). Pokud máte sýrovou kůrku, vyvařte ji spolu s cibulovo-bramborovým základem a před rozmixováním vyjměte.


Nezhasínat obrazovku

Porce

3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Na krutony

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 429 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 56.67 g
  • Tuky 16.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.