Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (39x)
14. 1. 2019
Bylinkové housky


Snadné
< 60 min
4,0 (39x)

Až položíte hotové housky do ošatky, nespouštějte z nich oči. Když si totiž odběhnete, v tu ránu zmizí. Bylinky prostě umějí kouzla!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 758.25 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
kačkablatotlačka
08.04.2009 18:47
Houstičky jsou výborné! Jen jsem je pekla tak 40min, zřejmě jsem je uplácala trošku větší.
  profile image
Marie
30.03.2008 20:53
chtěla bych se zeptat, cot o znamená: Dejte podle našeho návodu vzejít kvásek.
  profile image
gary
01.11.2007 12:13
asi pred desiatimi minútami som dopiekla, a už je polovica zjedená
  profile image
Alena
03.09.2007 17:39
Recept se nachází v č.10/05, str.62
  profile image
Lůca
10.03.2007 13:45
Jako faktiš doporučuju sou to skvělý housácí...8)
  profile image
Alena
22.03.2006 19:42
Prosím, jak se pletou tyhle housky? Nešel by poslat popis? Děkuji.
  profile image
Eva
23.07.2007 11:31
Pletou se ze tří válečků jako copánek :-) To stačí.
  profile image
magdalenka
14.08.2007 09:56
Právě že to pletení je na nich geniální. Vemeš dva válečky, uprostřed je překřížíš a jedním uděláš smyčku okolo druhého. Pak pleteš normálně ze čtyř, aby se všechny křížili. Je to rychlé a efektní!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005