Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (6x)
9. 4. 2025
Velikonoční lámaná čokoláda
Immediate Media
Velikonoční lámaná čokoláda
Immediate Media


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (6x)

Velikonoční lámaná čokoláda je atraktivní pamlsek a zároveň perfektní alternativou k velikonočním vejcím. Lámanou čokoládu rozdělte do sáčků nebo krabiček a obdarujte jimi koledníky. Recept je dostatečně jednoduchý, aby si ho mohly připravit i děti. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 574 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jane Hornby, z vydání Apetit Velikonoční lámaná čokoláda

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.