Hlavní hvězda velikonočního stolu? Jednoznačně tento velikonoční dort, se kterým zaručeně sklidíte úspěch. Pokud už nechcete péct jen tradičního beránka, nebo vedle něj hledáte něco méně klasického, tenhle dort s vajíčky je ideální volbou. Má rychlý recept, lehký krém a jednoduché zdobení – takže se povede i bez velkých cukrářských zkušeností. Perfektní sladká tečka pro velikonoční svátky.
Suroviny
NA TVAROHOVÝ KRÉM
NA MÁSLOVÝ KRÉM
NA OZDOBENÍ
Na 1 porci
- Energie 9660 kcal
- Bílkoviny 161 g
- Sacharidy 607 g
- Tuky 717 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2018/4
Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.