Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (20x)
31. 3. 2022
Thajské červené kari s lososem
Apetit
Thajské červené kari s lososem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (20x)

Pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla je thajské červené kari tou pravou volbou. Pikantní, lehké jídlo plné barev a chutí vám zaručeně učaruje. Z vlastní zkušenosti víme, že zeleninu můžete zaměnit podle chuti – skvělá je i cuketa, brokolice, dýně, brambory, cukrový hřášek či malé klásky kukuřice.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 272 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 11.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2278094945.jpg

Gastro cestovatel, nebo amatér? Otestujte své znalosti: Poznáte národní kuchyni podle názvů jako leberkäse, bibimbap nebo tandoori?

Představte si okamžik, kdy usednete ke stolu a před vámi se objeví pokrm, který je typický pro danou zemi. Doslova vypráví o její krajině, kultuře, typických surovinách i chutích a samozřejmě také o tradicích. Kuchyně je jazyk, kterým se národní identita vydává do světa. Právě proto je vaření a ochutnávání tak mocným nástrojem, jak pochopit cizí národ.