Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (27x)
18. 7. 2014
Těstoviny zapečené se zelím
Apetit
Těstoviny zapečené se zelím
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (27x)

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně. Okoření, ochutí a dotáhne i ta nejobyčejnější jídla.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 538.33 kcal
  • Bílkoviny 29.83 g
  • Sacharidy 43.33 g
  • Tuky 24.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím: Levná klasika, která chutná celé Evropě

Flíčky se zelím – jednoduché jídlo, které si přesto zamilujete už při prvním soustu. Voní po čerstvém zelí, chutná jako vzpomínka na dětství a připravíte je za pár korun. Ať už si je dáte na slano s křupavou slaninou, nebo na sladko s máslem a cukrem, věřte, že vás nezklamou. Ta nejjednodušší jídla jsou totiž často ta nejlepší!