Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
2,2 (10x)
8. 1. 2009
Těstoviny s oříškovým pestem


Velmi snadné
< 30 min
2,2 (10x)

Když si pesta připravíte dvojnásobné množství, vydrží v ledničce zhruba týden. Můžete ho pak třeba smíchat se strouhankou a nasypat na rybí filety nebo maso a zapéct.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 766.5 kcal
  • Bílkoviny 22.75 g
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 49.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Těstoviny s oříškovým pestem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,2/5

Hodnocení receptu

2,2/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eva Pasková profile image
Eva Pasková
09.04.2010 15:00
Zajímavé a lehké jídlo. Oříškové pesto nám moc chutná, ale citronové šťávy jsem výrazně ubrala a parmazánu přidala. Je to výborný způsob, jak uplatnit zbytky pražených lískových oříšků po Vánocích :)

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.