Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,0 (73x)
27. 4. 2022
Srdíčková roláda
Apetit
Srdíčková roláda
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,0 (73x)

Řekněte to roládou! Srdíčková roláda je něžná, jemná a jednoduše neodolatelná. Sladší vyznání lásky si ani neumíme představit. Pokud pochybujete, že tuto výzvu zvládnete, odložte obavy stranou. Ač se na první pohled může zdát, že piškotová roláda je velká věda, opak je pravdou. V očích svých milovaných budete za opravdovou cukrářskou hvězdu!


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na dekorační pastu

Na těsto

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2844 kcal
  • Bílkoviny 74 g
  • Sacharidy 240 g
  • Tuky 175 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2242042969.jpeg

Už nikdy sražený piškot! Myslíte si, že je to věda? Stačí znát zlaté pravidlo našich babiček a budete za hvězdu

Piškotové těsto je základem nespočtu dortů, rolád a různých dezertů. Pro mnohé ale jeho příprava představuje malou cukrářskou výzvu, pro některé dokonce noční můry. Tajemství přitom nespočívá v exotických surovinách, ale ve správné technice. Pojďme se podívat, jak na to. Ať už se držíte české klasiky, nebo chcete vyzkoušet moderní varianty, existují tipy, které vás nikdy nezradí.