Řekněte to roládou! Srdíčková roláda je něžná, jemná a jednoduše neodolatelná. Sladší vyznání lásky si ani neumíme představit. Pokud pochybujete, že tuto výzvu zvládnete, odložte obavy stranou. Ač se na první pohled může zdát, že piškotová roláda je velká věda, opak je pravdou. V očích svých milovaných budete za opravdovou cukrářskou hvězdu!
Porce
Suroviny
Porce
Na dekorační pastu
Na těsto
Na náplň
Na 1 porci
- Energie 2844 kcal
- Bílkoviny 74 g
- Sacharidy 240 g
- Tuky 175 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.