Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,9 (20x)
18. 7. 2014
Srbská vajíčka
Apetit
Srbská vajíčka
Apetit


Snadné
< 10 min
4,9 (20x)

Velmi rychlé a také velmi vděčné syté jídlo! Kromě pečiva k němu uplatníte i vařené brambory, nejlépe nové.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 318.75 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 9.25 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
09.01.2008 10:20
Recept se nachází v č.4/07, str.44
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.