Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
6. 6. 2018
Špaldové noky s míchanými vejci a pažitkovým pestem


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Zbylé pažitkové pesto dejte do vyvařených skleniček a zalijte olejem, v chladu vydrží až měsíc.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na míchaná vejce

Na noky

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3846 kcal
  • Bílkoviny 165 g
  • Sacharidy 185 g
  • Tuky 263 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/6

Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.