Nová registrace Zapomenuté heslo
Šneci s jablky a rozinkami
Věra Křeháčková
Šneci s jablky a rozinkami
Věra Křeháčková

Voňavé, vláčné a plné jablek, rozinek i skořice – domácí kynutí šneci jsou přesně tím pečivem, které provoní celou kuchyni a udělá radost každému u stolu. Základem je poctivé těsto a šťavnatá jablečná náplň s rumovým dotekem. Ideální k snídani, ke kávě nebo jen tak – protože někdy stačí prostě jen upéct něco dobrého.

 

Měření


Nezhasínat obrazovku
Na 12 šneků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 šneků

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 397.5 kcal
  • Bílkoviny 7.58 g
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 12.08 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Šneci s jablky a rozinkami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Marek Radistch a rybí kurz

Od candáta po tuňáka: Video seriál, ve kterém vás Marek Raditsch provede světem ryb krok za krokem

Šéfkuchař Marek Raditsch, který sbíral cenné zkušenosti v michelinských restauracích v Dánsku, Norsku i New Yorku, vás v novém video seriálu provede celým světem ryb. Ukáže, jak poznat skutečně čerstvou rybu, správně ji zpracovat, porcovat a připravit tak, abyste ji konečně začali jíst častěji a s radostí. Naučte se vše od české klasicky v podobě kapra či candáta až po tuňáka nebo lososa!