Salát buď snězte hned, nebo hrušky pokapejte citronovou šťávou, aby na vzduchu nezačaly hnědnout.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4092 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 804 g
- Tuky 64 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/10
Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů
Komentáře
Vynikající salát, vyzkoušela jsem různé kombinace zelených salátů. Jen švestky nedávám.
zatím nejlepší salát, co jsem jedla!