Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (5x)
22. 5. 2018
Rizoto s chřestem a krevetami
Apetit
Rizoto s chřestem a krevetami
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (5x)

Chřest už sice nenajdete tak běžně v zahrádkách jako dřív, ale na trzích a v obchodech je k dostání už běžně, obzvlášť v jeho hlavní sezoně. A toto rizoto s chřestem a krevetami nejen že luxusně vypadá, ale také chutná. Senzační recept, jako stvořený pro jarní měsíce.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 550.5 kcal
  • Bílkoviny 23.75 g
  • Sacharidy 60.5 g
  • Tuky 18.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/5

Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.