Chřest už sice nenajdete tak běžně v zahrádkách jako dřív, ale na trzích a v obchodech je k dostání už běžně, obzvlášť v jeho hlavní sezoně. A toto rizoto s chřestem a krevetami nejen že luxusně vypadá, ale také chutná. Senzační recept, jako stvořený pro jarní měsíce.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 550.5 kcal
- Bílkoviny 23.75 g
- Sacharidy 60.5 g
- Tuky 18.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/5
Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.