Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 2. 2019

Jaro je nejzelenější roční období, plné čerstvých bylinek a zeleniny... Využijte všechny jeho dary na maximum a vrhněte se do vaření báječných jarních polévek! Dodají vám sílu a energii.

Recepty

polévky jaro sezona

Podobné kolekce receptů

Související články

Černý kořen

Černý kořen: Zapomenutá zelenina našich babiček se vrací do kuchyní. Je skvělý do polévek, pyré, salátů, gratinovaných pokrmů i dezertů

Vypadá nenápadně, ale chuťově překvapí. Černý kořen, známý také jako hadí mord španělský, se postupně vrací na české talíře. Jeho jemná chuť s lehkým oříškovým nádechem se perfektně hodí například do polévek, jako příloha a také do gratinovaných pokrmů. V kuchyni s ním ale opatrně vyžaduje správné zacházení, abyste z něj dostali to nejlepší.