Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
6. 6. 2017
Polévka s chřestem & kuřecím masem


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Na první pohled nenápadná, ale báječná polévka na asijský způsob, ve které září zelené stonky našeho chřestu. Uvařte si ji dřív, než skončí chřestová sezona! 


Nezhasínat obrazovku
Pro 3-4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3-4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1045 kcal
  • Bílkoviny 68 g
  • Sacharidy 108 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/6

Léto se blíží a my pro vás máme spoustu svěžích a originální tipů, jak si ho ještě více zpříjemnit! V červnovém čísle najdete spoustu prosluněných receptů. Grilovaná žebra, skvělé quiche, večeře s vůní moře, bleskové těstoviny… Červen bez jahod si ani neumíme představit. Tyhle červené krásky plné slaďoučké šťávy a opojné vůně rozzáří každý dezert na světě! Sbalte deku a užijte si s námi tu nejjahodovější party pod širým nebem. Vydejte se s námi na bezstarostnou jízdu od západu USA na východ a vychutnejte si všechny místní lahodné speciality. To je gól! Připravte občerstvení šité na míru fotbalovým fanouškům a zpříjemněte jim sledování zápasu jejich oblíbeného týmu. EURO 2016 a náš fotbalový bufet k sobě prostě patří. Čekání je u konce! Apetit piknik klepe na dveře a my pro vás máme piknikovou přílohu, kde se dozvíte všechno! Najdete v ní mapku, kompletní přehled kulinářů, prodejců, pop-up restaurací, partnerů i tipy naší redakce.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.