Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
3,3 (28x)
23. 5. 2016
Polévka mrkvičková


< 60 min
3,3 (28x)

Chuť olivového oleje a omamná vůně tymiánu a pomeranče této jemné elegantní polévky vám pomohou vyhnat z hlavy jakékoli vzpomínky na dětskou výživu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 275.25 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
bramborka
24.10.2008 19:58
Polevka je vyborna, miluje ji i manzel ktery jinak radeji maso a osklibal se kdyz jsem rikala, ze udelam mrkvovou polevku. Ale od te doby zadoni, kdy ji udelam zase :) Jen premyslim, co jsem udelala prvne spatne, ze se mi mrkev moc nerozvarila, ani asi po hodine. Musela jsem ji docela nasilim rozmixovat a i tak zustaly kousky.
  profile image
ilse
12.04.2008 08:00
Jogurt je pouze čepička navrchu polévky. Velmi pravděpodobně..
  profile image
Monika
03.02.2007 14:23
Polévka skvělá, ale bylo potřeba asi o 1/4 l vývaru víc (na tenhle objem mrkve a pórku), jinak je to regulérní kaše místo polévky. A při psaní postupu příště méně chvátat! Kam zmizel jogurt uvedený v ingrediencích? Chybí i mixování... pro zkušenější je to jasné, ale chudák zařátečník samouk
  profile image
Nika
21.12.2007 16:21
Kdyz jsi tak chytra a chces nam chudackum pomoct tak proc jsi to tam nenapsala o tom jogurtu ?
  profile image
linda
29.03.2008 12:15
Neverim svym ocim, uz i v diskusi u receptu se objevuje ona typicky ceska "reakcni" agrese... Monicina vytka byla opodstatnena, s jogurtem je to i pro me zahada, skoda, ze se autori nedivaji do diskusi a neprovedou upravu...
  profile image
Gábina
02.07.2008 11:47
Agrese u vaření se docela hodí (třeba při naklepávání řízků). Jogurt snad vyplývá z obrázku a to, že krémová polévka se neobejde bez mixování jsem věděla už v osmi letech
  profile image
zrz
10.05.2008 12:02
S tou agresi a hlupotou na ceskem internetu je to silene, diky monice zaprizpevek, upozornila nas na uskali receptu. Nika nas bohuzel upozornila jen na svou hloupost.
  profile image
bramborka
25.09.2008 20:51
Je to fakt hnusné, jak se někteří lidé v diskusích chovají. Naštěstí ne úplně všude. Pokud někomu vadí, co někdo dopíše ve snaze pomoct, tak ať to nečte. Mně to pomohlo.
  profile image
vladana
11.03.2008 22:23
ano, je pravda, ze se musi pridat vice vyvaru, nebot pak je to hodne kasovite huste. JInak, polevka me nadchla a je vynikajici. Jednicka s hvezdickou.
  profile image
:-)
31.07.2008 23:18
dekuju :-)
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004