Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
3,7 (31x)
18. 7. 2014
Polévané donuty bez kynutí
Apetit
Polévané donuty bez kynutí
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
3,7 (31x)

Snadná varianta amerických donutů pro ty, kteří si na kynuté těsto netroufnou. Připravte polévané donuty dětem a uvidíte, že na ty kupované si už ani nevzpomenou. A pro větší efekt je můžete navíc posypat barevným cukrovým zdobením nebo je polít čokoládou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3358 kcal
  • Bílkoviny 86 g
  • Sacharidy 634 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Donuty

Jak na donuty jako z donuterie: Od těsta až po plnění a zdobení

Donuty jsou tradičním americkým zákuskem, který se těší oblibě téměř po celém světě. Aby ne. Kdo by se nezamiloval do nadýchaného těsta, jež se rozplývá na jazyku. Jíst je můžete jen posypané moučkovým cukrem, ale i nazdobené tak, jak bývají v donuteriích. Přesně takové zvládnete vytvořit i doma!