Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (14x)
11. 5. 2022
Pohár s rebarborou, pusinkami a vanilkovým krémem
Olive Magazine/Immediate Media
Pohár s rebarborou, pusinkami a vanilkovým krémem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (14x)

Nakyslá šťavnatá rebarbora si přímo říká o sladký doprovod v podobě vanilkového krému. Křupavost pak do poháru vnesou sněhové pusinky. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–5 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–5 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2848 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 431 g
  • Tuky 111 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.