Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (8x)
23. 3. 2016
Plněný bochník


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (8x)

Skvělá večeře k televizi


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 737.75 kcal
  • Bílkoviny 25.75 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 66.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
31.08.2007 08:32
Recept se nachází v č.1/05, str.14
  profile image
alenka
16.03.2007 13:18
Z vydlabaných kousků chleba usmažím topinky a nabírám s nimi směs z chleba
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.