Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,9 (15x)
18. 7. 2014
Pirátská loď
Apetit
Pirátská loď
Apetit


> 60 min
4,9 (15x)

Kluci byli z tohoto dortu u vytržení! Zvolili jsme hnědou barvu, ale fantazii se meze nekladou – modrý škuner by měl určitě taky úspěch…


Nezhasínat obrazovku
6-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-10

Na krém

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1208.67 kcal
  • Bílkoviny 33.83 g
  • Sacharidy 142.67 g
  • Tuky 52.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Ziobrová profile image
Jana Ziobrová
22.05.2009 09:58
měla jsem obavy zda to při mé "zručnosti" zvládnu, ale výsledek mě mile překvapil. mě osobně chutnal i piškot, namazala jsem ho ale také marmeládou a pak teprve krémem. Pravda místo lučiny jsem použila nějaký jiný sýr, podobného typu, ale nevšimla jsem si, že je dosolený, takže jsem musela dát více cukru, ale kupodivu, nikdo nic nepoznal a dokonce všichni krém chválili:-)...škoda, že podruhé už ho péct nebudu, už by neměl takový efekt. Každopádně syn z něj byl nadšený.
  profile image
Alena
05.09.2007 09:05
Recept se nachází v č.6/06, str.29
  profile image
Andrea
06.07.2007 10:54
Tuto tortu som jednoducho musela spravit synovi k jeho 5-tym narodeninam. Samotne cesto sice nie je nic moc, ja som ho spajala kyslejsou marmeladou. Dolezite je samozrejme to, ako torta vyzera. A tato bola 100 bodova. Deti na oslave len pozerali. Totu som mala polozenu na velkej tacke, okolo nej som vyliala poding zafarbeny potravinarskym farbivom na modro a nanho porozkladala zele rybicky (Kysele rybicky od JoJo). Plachty sme nemali z jedleho papiera, ale z klasickeho, s vytlacenymi piratskymi vlajkami. Vyborny napad, skvela oslava, zostali nadherne fotky...
  profile image
Radka
31.01.2007 10:26
Škoda, že ta loď není vidět celá, ta fotka teda nic moc:-( Radka
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.