Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
4,1 (11x)
14. 2. 2025
Pistáciový mléčný koláč
Maresi
Perfektní pistáciový koláč
Maresi


< 60 min
4,1 (11x)

Dost bylo suchých buchet! Upečte si perfektní pistáciový koláč. Stačí těsto prolít mlékem, a dostanete neuvěřitelně šťavnatý koláč. Trik spočívá v tom, že použijete zahuštěné, tedy vody zbavené mléko, které moučník nerozmočí, jen tak akorát navlhčí.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na těsto

Na prolití

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2704 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 253 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Perfektní pistáciový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.