Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky receptu krok za krokem a tipům profesionální cukrářky ovocný dort se želé a pudinkovým krémem zvládnete i vy! Je jednoduchý, delikátní a ovoce můžete střídat podle chuti a sezóny.
Videorecept
na 6-8 řezů
Suroviny
na 6-8 řezů
Na krém
Na dohotovení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4544 kcal
- Bílkoviny 84 g
- Sacharidy 602 g
- Tuky 200 g
Postup přípravy
Autor: Pavlína Berzsiová, z vydání Apetit 2011/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/8
Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort
Komentáře
Naprosto vynikající dort, doporučuji
Dobrý den, chci se zeptat na velikost formy? Děkuji
Dobrý den, Marie, mělo by se jednat o formu s průměrem 22 cm. Ale pokud máte doma formu s nejběžnějším průměrem, tedy 24 cm, nebála bych se ji použít.