Jednoduché jídlo, které můžete podávat jako přílohu, ale obstojí i samo o sobě. Je to jen pár ingrediencí, jejichž kombinace vás nadchne natolik, že je budete chtít vařit a jíst pořád.
Suroviny
Na recept
- Energie 807 kcal
- Bílkoviny 54 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 58 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/10
Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.