Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,2 (32x)
30. 9. 2019
Nudle se slaninou, zakysanou smetanou a tvarohem (Túrós csusza)


Velmi snadné
< 10 min
4,2 (32x)

Jednoduché jídlo, které můžete podávat jako přílohu, ale obstojí i samo o sobě. Je to jen pár ingrediencí, jejichž kombinace vás nadchne natolik, že je budete chtít vařit a jíst pořád.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 807 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.