Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,3 (17x)
20. 5. 2016
Medové lupínky


< 30 min
4,3 (17x)

Křupavé lupínky jsou skvělé jako ozdoba zmrzlinových pohárů, ale můžete si je dát i jen tak se šlehačkou a jahodami.


Nezhasínat obrazovku
15 lupínků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

15 lupínků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 90.67 kcal
  • Bílkoviny 0.53 g
  • Sacharidy 10.33 g
  • Tuky 5.07 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Medové lupínky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Hniličková
10.07.2009 21:08
Placičky jsou vynikající, jen se mi při pečení slily do jedné velké přes celý plech. Takže jsem to i s papírem sundala na stůl a po vychladnutí nalámala na kousky. A je třeba je uskladnit v nějaké zavřené nádobě, protože mi do rána zvlhly.

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.