Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (98x)
7. 6. 2023
Mechové řezy
Apetit
Mechové řezy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (98x)

Mechový dort na plech? Ano! Spojili jsme hebký mechově zelený piškot s jahodovou kostkou, oblíbeným zákuskem našeho dětství. Místo želé vrstvy jsme však dali přednost čerstvým jahodám. Vznikly neodolatelné mechové řezy s jahodovou pěnou a jahodami. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

12
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Na zelený piškot

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 463.58 kcal
  • Bílkoviny 10.17 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 27.58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(98 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemné pudinkové řezy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dušený špenát

Zelená renesance na talíři: Což takhle dát si špenát – dobrovolně a s chutí?

Kdysi postrach dětských talířů, dnes hvězda moderní kuchyně. Špenát zažívá svou zelenou renesanci – a není divu. V obchodech i na trzích najdete čerstvé, svěže zelené listy, které chutnají úplně jinak než prapodivná zelená kaše, kterou jsme jedli jako děti ve školních jídelnách. A pokud zrovna není sezona, skvěle poslouží i mražený. Špenát si zkrátka zaslouží vaši pozornost v kuchyni.