Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
3,1 (37x)
3. 4. 2018
Mazanec
Apetit
Mazanec
Apetit


Snadné
< 120 min
3,1 (37x)

Hanka Šemíková tvrdí, že na mazanci nejde vymyslet nic nového. Tajemství dokonalého receptu je podle ní v poměrech jednotlivých ingrediencí. A tak nám prozradila ty své, léty prověřené a vyladěné. Recept na mazanec je vyladěný do posledního detailu.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 mazanec
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 mazanec
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 4189 kcal
  • Bílkoviny 138 g
  • Sacharidy 386 g
  • Tuky 222 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,1/5

Hodnocení receptu

3,1/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Dagmar Swigoňová profile image
Dagmar Swigoňová
30.03.2018 08:46

Myslím, že i mazanec lze vylepšit. Já ho dělám trochu jinak a je vynikající.

Dagmar Swigoňová profile image
Dagmar Swigoňová
30.03.2018 08:45

Myslím, že stále lze vymýšlet něco nového, já například dělám kynutý mazanec trochu jinak a je vynikající.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Velikonoční bufet

Mazanec, nádivka, jidáše aneb Co se jí o Velikonocích

Pro každého k Velikonocům neodmyslitelně patří beránek, mazanec a nádivka s kopřivami. Ochutnat toho však v těchto dnech můžete daleko víc, každé jídlo má svůj význam. Na některých jídlech si pochutnáváme dodnes a jiná upadla v zapomnění. Slyšeli jste například někdy o masovém beránkovi nebo pučálce?Pojďte se s námi společně podívat na tajemství velikonočních tradic.