Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (61x)
20. 1. 2017
Máslový čokoládový krém na dort
Máslový čokoládový krém na dort


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (61x)

Máslový čokoládový krém na dort se skvěle hodí na obmaz, ale také jako náplň korpusů. Díky tmavé čokoládě má intenzivní čokoládovou chuť a tak potěší každého milovníka této pochoutky. Rohodně ho můžete využít také jako krém na zdobení cupcaků nebo do piškotové rolády.


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2875 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 263 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Foto: Pixabay

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší čokoládový dort

Komentáře

Zuzana Hanová profile image
Zuzana Hanová
15.02.2018 22:04

Dobrý den, také bych se chtěla zeptat, zda je tento krém vhodný pod potahovou hmotu. děkuji za odpověď.

Martina Kojzarová
16.02.2018 09:44

Dobrý den, paní Hanová,
jedná se o uživatelský recept, doufáme, že autorka odpoví, ale snad nebude vadit, když se zapojíme také. U tohoto krému bychom se trochu báli, že bude mít vzhledem k obsahu pudinku tendence potahovou hmotu trochu rozmáčet. Navíc bychom řekli, že pod potahovou hmotu se více hodí krém světlý, který nebude prosvítat. Prosvítání se samozřejmě dá vyhnout silnější vrstvou potahovací hmoty, to je jasné, ale pro jistotu varujeme :-).

Přejeme moc krásný den, redakce Apetitu

Lucie Pecinová profile image
Lucie Pecinová
25.06.2017 14:43

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu tento krém použít pod potahovou hmotu a zda se puding sladí normálně, jako když dělám norm puding, nebo jenom ten cukr co je v receptu? Děkuji

Olga Honková profile image
Olga Honková
20.01.2017 23:43

k