Máslový čokoládový krém na dort se skvěle hodí na obmaz, ale také jako náplň korpusů. Díky tmavé čokoládě má intenzivní čokoládovou chuť a tak potěší každého milovníka této pochoutky. Rohodně ho můžete využít také jako krém na zdobení cupcaků nebo do piškotové rolády.
Porce
1
Suroviny
Porce
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2875 kcal
- Bílkoviny 21 g
- Sacharidy 109 g
- Tuky 263 g
Postup přípravy
Autor: Foto: Pixabay
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Komentáře
Dobrý den, také bych se chtěla zeptat, zda je tento krém vhodný pod potahovou hmotu. děkuji za odpověď.
Dobrý den, paní Hanová,
jedná se o uživatelský recept, doufáme, že autorka odpoví, ale snad nebude vadit, když se zapojíme také. U tohoto krému bychom se trochu báli, že bude mít vzhledem k obsahu pudinku tendence potahovou hmotu trochu rozmáčet. Navíc bychom řekli, že pod potahovou hmotu se více hodí krém světlý, který nebude prosvítat. Prosvítání se samozřejmě dá vyhnout silnější vrstvou potahovací hmoty, to je jasné, ale pro jistotu varujeme :-).
Přejeme moc krásný den, redakce Apetitu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohu tento krém použít pod potahovou hmotu a zda se puding sladí normálně, jako když dělám norm puding, nebo jenom ten cukr co je v receptu? Děkuji
k