Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (16x)
13. 9. 2018
Mandlové jednohubky
Apetit
Mandlové jednohubky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (16x)

Tohle úžasné cukroví na stůl dávkujte postupně – hrozí totiž návykovost. Budete ho zobat a zobat a nebudete moci přestat…


Nezhasínat obrazovku
24 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

24 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 104.5 kcal
  • Bílkoviny 1.92 g
  • Sacharidy 9.58 g
  • Tuky 5.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
tessi
22.12.2008 17:17
Klasický marcipán. Recept je v pořádku, mně se to podařilo výborně. Před koulením nechat ztuhnout v chladničce. Nejsou ale tak bílé jako na obrázku, vařené mandle nemají bílou barvu. Napadlo mne, že autorka možná kuličky marcipánu obalila v "mléčné hmotě", viz apetit prosinec 2005, str. 89, recept Piškotky plněné pudinkovým krémem (100 g sušeného odtučněného mléka, 200 g moučkového cukru, 4 lžíce vody a 10 g Flory Light nebo Ramy Linie se smíchá a zpracuje na tuhý a nelepivý výsledek. Vyválí, podsypává moučkovým cukrem, krájí na čtverečky
  profile image
Lucia
23.12.2007 21:56
Bohužel ten recept je úplně na prd, těsto se vůbec nedá tvarovat a je hnusný. Před chvílí jsem ho udělala a pak hned vyhodila do koše. Závislost si na něm fakt nevytvořím..dost mě to zklamalo.
  profile image
Lucie
21.08.2008 23:28
To jsem rada, ze se nepovedlo jenom me.
  profile image
Iveta
21.12.2007 19:34
Chutnají zvláštně, v receptu je určitě chyba, těsto netuhne a nejde tvarovat. Po přidání kokosu se změní chuť.
  profile image
Alena
04.09.2007 14:57
Recept se nachází v č.12/05, str.86
  profile image
Stáňa
18.12.2006 15:46
TÉŽ SE ROZTEKLY. MUSELA JSEM ZAHUSTIT KOKOSEM. JE RECEPT V PORÁDKU ?
  profile image
Iva
14.12.2006 14:36
Kuličky se bohužel roztekly, takže nejdou z košíčků vyndat, musí se "slíznout" - zřejmě jsem dala velké lžíce smetany, jinak výborné, ne tak hladké a bílé jako na obrázku, ale opravdu velmi dobré.
  profile image
Anien
18.12.2006 14:10
chystám se na tyhle jednohubky a v obchodě jsem narazila na řídký i hustý zakysaný krém od Ramy. který jste použila vy?
  profile image
tessi
22.12.2008 17:18
Já jsem použila normální zakysanou smetanu v kelímku.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005