Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (11x)
18. 7. 2014
Kuřecí taštičky se žampiony
kengkreingkrai/Pixabay
Kuřecí taštičky se žampiony
kengkreingkrai/Pixabay


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (11x)

Chytrý recept téměř bez práce. Žádné válení těsta, okrajování ani zbytky...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 696.75 kcal
  • Bílkoviny 33.25 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 45 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Verča
03.08.2008 19:17
Omlouvám se, zřejmě jsem špatně pochopila recept - to kuřecí maso má být syrové nebo tepelně předem upravené?? Moc děkuji za odpověď!! Verča
  profile image
Hanina
24.10.2008 15:10
Verčo, masíčko se dává syrové - nebojte se, že se dostatečně neupeče (dělala jsem již několikrát a všechno v pohodě).
  profile image
MC
23.07.2008 18:32
Vynikající. Ještě lepší, pokud se na maso a žampiony před uzavřením taštičky rozdrobí trochu sýru s modrou plísní (niva).
  profile image
Týna
08.05.2008 17:29
Právě jsme dojedli.Je to velmi mňam jídlo!opravdu rychlé!Přidala jsem pórek.
  profile image
Alena
31.08.2007 00:00
Recept se nachází v č.12/04, str.11

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/12

Prosinec 2004

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.