Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (7x)
20. 8. 2014
Křupky kukuřičné
Apetit
Křupky kukuřičné
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (7x)

S corn flakes se dá zacházet podobně jako se sušenkovými drobečky, tedy využít je jako ‚plnidla‘ do nepečených dezertů. O lahodnost a pevnost se postará čokoláda.


Nezhasínat obrazovku
Na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Na krém s ovocem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3192 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 244 g
  • Tuky 217 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křupky kukuřičné

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.