Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
7. 9. 2020
Kořeněné batátové placičky
Olive Magazine/Immediate Media
Kořeněné batátové placičky
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

V indických domácnostech se kořeněné bramborové placičky tradičně podávají jako chuťovka. Jsou plné hřejivého koření a my jsme je doplnili svěžím křupavým salátem kačumber. Naše batátová verze je lehčí. Pokud nevíte, co jednoduchého připravit z batátů, recept na tyto kořeněné placičky je přesně to, co potřebujete.


Nezhasínat obrazovku
Na 20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 kousků

Na salát kačumber

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 79.4 kcal
  • Bílkoviny 2.1 g
  • Sacharidy 17.3 g
  • Tuky 0.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/1

Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články