V indických domácnostech se kořeněné bramborové placičky tradičně podávají jako chuťovka. Jsou plné hřejivého koření a my jsme je doplnili svěžím křupavým salátem kačumber. Naše batátová verze je lehčí. Pokud nevíte, co jednoduchého připravit z batátů, recept na tyto kořeněné placičky je přesně to, co potřebujete.
Suroviny
Na salát kačumber
Na 1 porci
- Energie 79.4 kcal
- Bílkoviny 2.1 g
- Sacharidy 17.3 g
- Tuky 0.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/1
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2020/1
Oslavte s lednovým Apetitem příchod roku 2020! Zbavte se starých kuchařských zlozvyků a vykročte s námi vstříc čerstvým chutím a zážitkům. Vydejte se s námi na silvestrovskou party jízdu kolem celého světa nebo se naučte namíchat lahodné zimní koktejly. Díky lednovému Apetitu si troufnete i na efektní flambované dezerty nebo si uvaříte pestrobarevné polévky, které zasytí a hravě zaženou i následky přílišného slavení. V čísle nechybějí ani jednoduché večeře z jednoho hrnce či pekáčku, vydatná luštěninová jídla, jako stvořená pro začátek nového roku, či kořením vonící indické pokrmy, které zahřejí na těle i na duši. Apetit, napsáno s chutí.