Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (40x)
18. 7. 2014
Koláč s hruškami a čokoládou


Snadné
> 60 min
4,0 (40x)

Spojení másla, hrušek a čokolády přímo láká k častému opakování!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490.63 kcal
  • Bílkoviny 7.88 g
  • Sacharidy 40.88 g
  • Tuky 31.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Koláč s hruškami a čokoládou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
dollsteak
03.08.2010 11:24
Tento recept doporučujem každému, aj začiatočníkom, je neuveriteľne jednoduchý a výsledok vás prekvapí, koláč je strašne lahodný a doslova sa rozplýva na jazyku. Cesto je hotové za pár minút. Použila som namiesto lieskovcov mandle a chystám sa ho vyskúšať aj s iným ovocím. Namiesto sekania čokolády som použila "chocolate chips" (u nás sa to myslím volá čokofleky). Namiesto tortovej formy som použila malý plech a pridala som na vrch ešte mandľové hoblinky a škoricu. Už len tá vôňa čo vám zanechá v kuchyni stojí za to skúsiť to.
Helena Skřivánková profile image
Helena Skřivánková
18.08.2009 08:32
Koláš upečený přesně podle receptu je vynikající. Jemný, rozpadavý, velmi mile mě překvapil:-).
  profile image
Nany
05.09.2008 15:21
Tak jsem doma potřebovala spotřebovat jablka a narazila jsem na tento recept... tmavou čokoladu jsem nemela, ale mlečnou ano, tak jsem si recept trochu upravila. Koláč jsem udělala vyšší, tak že jsem nejdřiv udělala jednu várku normalního těsta, s čokoládou a jablky, na to jsem položila vrstvu jablek a potom to samé jsem opakovala ještě jednou, jen do té vrstvy těsta už jsem nedala čokoládu a jablka. Nohoře jsem to posypala tenkou vrstvou hnědého cukru, aby to získalo karamelový nádech. Podávala jsem to s trochou zakysané smetany a všem to velice chutnalo.

Recept je součástí kolekce