Upéct tenhle křehounký a nadýchaný koláč je tak jednoduché, že se do toho může pustit i úplný začátečník. Sladký úspěch zaručen!
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 599.25 kcal
- Bílkoviny 14.88 g
- Sacharidy 58.63 g
- Tuky 27.88 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2004/11
Listopad 2004
Komentáře
Naše jednička..už několik let...lze použít i vlašské ořechy...určitě bych nešetřila na nutele...kamarádka použila levnější variantu a pohořela. ..na vrchu se jí spekla na nedefinovatelnou hmotu...musela seškrábat aby zazachránila co se dá:)za naši rodinu ...je to mňamka a opravdu má koláč duši:)