Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
15. 3. 2015
Kakaová buchta s černým pivem a karamelovou polevou
Kakaová buchta s černým pivem a karamelovou polevou

Troubu si předehřejte na 180 stupňů. Změklé máslo utřete s cukrem, špetkou soli a vajíčky. Do směsi zašlehejte pivo, přidejte mouku s kypřicím práškem a kakaem a pořádně promíchejte. Do vymazaného a vysypaného plechu rozetřete těsto a pečte asi půl hodiny.

Krupicový cukr na polevu rozpusťte na mírném ohni na karamel (nemíchejte, jen rendlíkem občas zatřeste), sundejte a přidejte máslo a smetanu. Vraťte na oheň a za stálého míchání nechte rozpustit na hladký sirup, kterým koláč poljite.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6517 kcal
  • Bílkoviny 89 g
  • Sacharidy 876 g
  • Tuky 267 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt