Nejlepší jogurtová buchta je ta, která nezabere příliš času a přesto skvěle chutná. A přesně takový je tento koláč s ovocem a drobenkou, na který nepotřebujete ani váhu, ani další zbytečné nádobí. Jako míra poslouží kelímek od jogurtu. Ingredience v receptu stačí jen smíchat, vlít do formy, ozdobit ovocem, zasypat žmolenkou a péct. Jednodušší už to snad být nemůže.
Videorecept
Suroviny
Na drobenku
Na 1 porci
- Energie 395.25 kcal
- Bílkoviny 5.63 g
- Sacharidy 48.63 g
- Tuky 20 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty