Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (45x)
20. 5. 2016
Jemný krém zdobený jahodami
Apetit
Jemný krém zdobený jahodami
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (45x)

Cukr do pudinku dejte podle chuti. Počítejte však s tím, že až do krému přimícháte tvaroh, na sladkosti něco ztratí. Jemný krém zdobený jahodami je bez lepku, ale pokud přeci jen chcete, přidejte do něj piškoty. Buď slepené džemem, nebo jen namočené v oblíbeném likéru. Nejjednodušší recept na jahodový dezert, jaký známe...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 487.75 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 55.5 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dalibor Navrátil, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.