Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (34x)
24. 10. 2017
Javorovo-karamelové kousky
Apetit
Javorovo-karamelové kousky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (34x)

Tímto koláčem sice nečekanou návštěvu nepohostíte, to ale vůbec nevadí. Zbyde více pro vás a až ho ochutnáte, zjistíte, že je dobře, že jste se o něj nemuseli dělit.


Nezhasínat obrazovku
4-5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-5

Na javorový karamel

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1288.25 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 98.5 g
  • Tuky 93.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
kytticka
29.12.2009 15:30
Smes z kondenzovaneho mleka ne a ne tuhnout. I po vychlazeni, pri rozkrojeni kolace vytekala. Kolac byl dobry, ale az prilis sladky. Takovy sladky "tlamolep" :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.