Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
20. 8. 2014
Jahody s balzamikem


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Na pohled zběsilá kombinace, ale je přímo famózní! Zkuste jahody s balzamikem třeba jako nápaditý předkrm.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 89 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Laurovičová profile image
Andrea Laurovičová
02.01.2009 19:36
Jako desrt je tato kombinace fantastická s mascarpone našlehaným s vanilkou, nebo hustým řeckým jogurtem.
  profile image
Alena
07.07.2008 11:03
Recept se nachází v č.6/07, str.46
  profile image
mmJitule
25.06.2008 08:13
Minulý týden jsem ochutnala tuhle nezvyklou lahůdku každou jahůdku servírovanou na kopečku našlehaného mascarpone ozdobené čerstvou mátou ... móóóc dobré
  profile image
Anka
20.06.2008 11:20
Jahody s balsamikom su vyborne. Ale doporucujem kvalitne a hlavne starsie balsamiko. Tie "obycajne" balsamika za par korun su prilis kysle, prilis tekute a vysledok je hrozny. S kvalitnym balsamikom je vysledok priam uzasny :-)
  profile image
Anka
20.06.2008 11:22
A samozrejme vtedy sa nemusi pouzit med...
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

jahody

Restaurace Hansen nabídne jahody z vlastní zahrady

Začátek června bude v Brně patřit slavnostem Jídlo z blízka (více čtěte zde), které chtějí prostřednictvím ochutnávek v šesti brněnských restauracích představit místní moravské suroviny. Do akce se zapojila i restaurace Hansen, které je téma využívání lokálních surovin velmi blízké – organizuje farmářské trhy a s oblibou nabízí jídla připravená z produktů moravských farmářů. Pro festival Jídlo z blízka sestavil šéfkuchař Radim Procházka degustační menu, ve kterém najdete pstruha, bílý chřest, vyzrálé hovězí maso a čerstvé jahody.

‚Menu z blízka‘ restaurace Hansen:

  • Nakládaný punkevní pstruh ze Skalního mlýna s aspikem ze sezonní zeleniny
  • Krém z bílého chřestu z Levárů, řeřichový olej, sláma z karotky
  • Pomalu pečený vyzrálý vysoký roštěnec z biofarmy Sasov, cibulové pyré
  • Jahody z šéfkuchařovy zahrádky na pepři, medu a skořici, kysaná biosmetana

 

Připravila Jana Kopřivová