Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (10x)
18. 5. 2022
Jahodovo-oříškový koláč
Apetitonline.cz
Jahodovo-oříškový koláč
Apetitonline.cz


Snadné
< 30 min
4,4 (10x)

Oříškové těsto, jahodovo-smetanová náplň a karamelová poleva. Zkrátka dezert snů!


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA TĚSTO

NA NÁPLŇ

NA DOKONČENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 827.33 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 56.83 g
  • Tuky 59.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jahodovo-oříškový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.