Podzim bez jablečného koláče? Nikdy! A tohle je jasný redakční favorit!
Suroviny
Na recept
- Energie 2222 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 387 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2017/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/9
Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.