Díky jablíčku nejsou tyhle lívance suché a zároveň si vystačíte s menším množstvím mouky než u běžných receptů. Můžete je podávat i s jinými oříšky – dobré budou třeba čerstvě vyloupané lískové. Nebo je příště zkuste dát namleté přímo do těsta. Jablečné lívance s vlašskými ořechy a javorovým sirupem vám udělají den krásnější.
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Na 1 porci
- Energie 266 kcal
- Bílkoviny 6.75 g
- Sacharidy 39.75 g
- Tuky 8 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/7
Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.