Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (8x)
18. 7. 2014
Gentlemanovo potěšení s míchanými vejci
Apetit
Gentlemanovo potěšení s míchanými vejci
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (8x)

Náš sluha James používá britskou specialitu Gentleman‘s Relish. Ale sáhnout můžete po běžné sardelové pastě nebo stejně jako my utřít naložené ančovičky s máslem.


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 93.75 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 0.08 g
  • Tuky 7.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eva Pasková profile image
Eva Pasková
09.04.2010 16:26
Manželova oblíbená snídaně :) Nikdy bych si nedokázala představit, že jíme ančovičky hned po ránu, ale je to vážně výborné.
  profile image
Alena
03.09.2007 18:53
Recept se nachází v č.11/05, str.46

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.