Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 15 min
4,2 (35x)
18. 7. 2014
Francouzská omeleta
Pexels.com
Francouzská omeleta
Pexels.com


Snadné
< 15 min
4,2 (35x)

Prozradíme vám tajemství té nejlehčí a nejnadýchanější francouzské omelety. Chce to jen znát pár šikovných triků... Jako příloha postačí čerstvá zelenina, nebo křupavá bageta s máslem, ty se k vaječné omeletě hodí nejvíce.


Nezhasínat obrazovku
1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 708 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
02.09.2007 14:47
Recept se nachází v č.6/05, str.56
  profile image
Olda
17.07.2007 10:50
Recept je z časopisu blesk pro ženy, včera jsem jej četl, obrázky mají minimální vypovídací hodnotu.
  profile image
Sabina
12.04.2006 09:15
Já si myslím, že to vzali z časopisu, kde skutečně obrázky byly - tady je asi nedali.
  profile image
Anka
09.03.2006 09:04
Ja mam tiez problem s obrazkami, neviem ci som ich nenasla, ale k ziadnemu receptu som nevidela ziadne obrazky...
  profile image
bibiana
08.12.2006 00:08
ja ty obrazky taky nevidim ale co se tyce francouzke omelety tak zakladem je ze jej ji treba srolovat,tak jak je vysvetleno se necha chvili na panvi az zacne tochu tuhnout ji preklopime na pul a na pul j ako bychom ji chteli srolovat.uvnitr ma byt tekuta ale detem spis chutna udelana,ja ji taky delam tak ze dam zvlast bilek ktery usleham do snehu,pridam trocha soli a vmicham opatrne zloutek,panev dobre rozehreji dam olej a vajickovou smes,kdyz vidim ze se omeleta hybe na panvi tak ji jenom onu a rychle ji dodelam .je to neco jineho ale vynikajiciho!tak dobrou chut
  profile image
bibiana
08.12.2006 00:09
ja ty obrazky taky nevidim ale co se tyce francouzke omelety tak zakladem je ze jej ji treba srolovat,tak jak je vysvetleno se necha chvili na panvi az zacne tochu tuhnout ji preklopime na pul a na pul j ako bychom ji chteli srolovat.uvnitr ma byt tekuta ale detem spis chutna udelana,ja ji taky delam tak ze dam zvlast bilek ktery usleham do snehu,pridam trocha soli a vmicham opatrne zloutek,panev dobre rozehreji dam olej a vajickovou smes,kdyz vidim ze se omeleta hybe na panvi tak ji jenom onu a rychle ji dodelam .je to neco jineho ale vynikajiciho!tak dobrou chut
  profile image
Jorka
18.02.2006 18:57
Buď mi něco uniká, nebo jsou v receptu zmiňované obrázky, které zde na webu chybí...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005

Související články