Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (13x)
22. 11. 2022
Dýňová polévka s misem
Apetit
Dýňová polévka s misem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (13x)

Dýňovou polévku máte rádi, ale už se vám přece jenom trochu omrzela? Máme pro vás recept, který ji ve vašem jídelníčku vynese zpět na výsluní! Naše tajná zbraň? Miso pasta!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2096 kcal
  • Bílkoviny 65 g
  • Sacharidy 222 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.

Související články

Vybavení kuchyně

Školní rok v kuchyni s UMEM: Šéfkuchař prozrazuje jaké malé spotřebiče a vybavení v kuchyni opravdu potřebujete

„Držte se hesla ‚méně je více‘. Nemusíte mít extra spotřebič na každý úkon v kuchyni. Naopak se snažte na maximum využít nástroje, které máte a se kterými toho můžete zvládnout mnohem víc, než jste třeba doposud dělali,“ radí kreativní šéfkuchař Ambiente František Skopec, který působí ve vzdělávácím centru UM. Vyndejte z šuplíků, poliček a skříní všechny nástroje na vaření, pečení a smažení a udělejte čistku. Tak zjistíte, co vám doopravdy chybí a co vůbec nepotřebujete.