Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,4 (85x)
18. 7. 2014
Cuketové lívanečky s ricottou


Snadné
< 60 min
3,4 (85x)

Skvělý způsob, jak zkonzumovat úrodu. Nemáte-li zrovna po ruce žluté cukety, použijte obyčejné.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 209.25 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 15.5 g
  • Tuky 11.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(85 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Cuketový perník

Cuketa nasladko! Vyzkoušejte nejlepší cuketové dezerty

Společně se závěrem léta se ke konci chýlí i sezóna cuket. Přebytky těchto tykví můžete zužitkovat nejen při letních grilovačkách a slaném zavařování, ale skvěle jimi zpestříte i sladkou kuchyni. Objevte známé i nevšední sladké pokrmy z cukety a vyzkoušejte třeba cuketový perník, koláč, chlebíček nebo dokonalé cuketové želé.