Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (22x)
18. 7. 2014
Čokoládový ,salám'
Apetit
Čokoládový ,salám'
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (22x)

Na obdarovaného čeká hned několik překvapení: v balíčku nezaměnitelného tvaru najde něco úplně jiného než uzeninu – a po rozkrojení na něj vykoukne hnědobílá mozaika z čokolády a světlých rozdrobených sušenek.


Nezhasínat obrazovku
2 salámy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 salámy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1871 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 201 g
  • Tuky 99 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
MIRKA
08.11.2007 14:35
Typický vianočný koláčik. Asi by som pridala ešte trošku masla možno len o 10g,aby sa cesto lepšie spracovalo.Saláma musí odstáť určite 12 hod. nakoľko sa potom lepšie krája.Ak máte radi kokos, tak po vytvarovaní valčeka - salámy môzete obaliť v kokosovej múčke aleho posekanýhc mandliach...orieškoch - mňam
  profile image
Alena
04.09.2007 14:54
Recept se nachází v č.12/05, str.78
  profile image
Viky
13.12.2006 11:14
Je jednoduchý a skvělý, dobře chutná i z obyčejných piškotů, pikantněji ze skořicových "esíček". Ráda ho vyrábím jako dárek, je to efektní :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.