Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (21x)
23. 3. 2016
Cassoulet
Apetit
Cassoulet
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (21x)

Složením, postupem i názvem je cassoulet spřízněn se židovským šouletem. Jde o sytý guláš s fazolemi, klobásou i masem zasypaný křupavou strouhankou.  Pochutnáte si!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1495.5 kcal
  • Bílkoviny 91.75 g
  • Sacharidy 116.5 g
  • Tuky 61.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

Julia Child

Julia Child: Žena, která naučila Američany vařit

Také vám připadá, že ve francouzské kuchyni zní všechno komplikovaně a uvařit i úplně obyčejné vejce představuje vědu? A víte, že existuje osoba, která v tom udělala pořádek jednou pro vždy a sepsala univerzální příručku pro Nefrancouze o tom, jak na francouzské delikatesy vyzrát? Seznamte se s Julií Child.