Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Candát v solné krustě


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Solná krusta brání vysušení, a nejlépe tak vynikne lahodná chuť candáta, který nepotřebuje výrazně dochucovat.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 253 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 7.5 g
  • Tuky 10.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort