> 60 min
4,3
Sandra al rosmarino (candát na rozmarýnu)
< 20 min
4,1
Candát na víně
< 60 min
4,1
Candát z trouby v petrželové strouhance
< 20 min
4,5
Rybí filé v těstíčku
> 60 min
4,4
Candát se zapečenými bramborami
< 20 min
0,0
Smažený candát na salátu
< 30 min
0,0
Filet z candáta v těstíčku & bramborový salát
< 20 min
5,0
Candát na šalvěji
> 60 min
0,0
Candát v solné krustě
< 60 min
2,0
Candát v mořské krustě s ratatouille
< 45 min
5,0
Candát s květákem a holandskou omáčkou
< 50 min
5,0
Candát s maltézskou omáčkou, zeleným chřestem a novými brambory
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví